Meerdaalwoud

Regelmatig trekken we erop uit voor een wandeling. Gelukkig konden de jongens alle vier vroeg stappen.

We proberen ook vaak nieuwe routes uit. Dit was de eerste keer in het Meerdaalwoud in Vlaams-Brabant.. Het kon onze verwachtingen niet geheel inlossen. De onthaalzone leek veelbelovend, helaas bleken de toiletten niet de properste (zelfs het mannelijke gedeelte van het gezin was hier unaniem over!) en waren er geen vuilbakken aanwezig.

IMG_20160722_154731

In het hele land zijn de muggen zeer talrijk aanwezig hebben we opgemerkt. Het Meerdaalwoud was echter blijkbaar een plaats van bijeenkomst voor deze ergerlijke beestjes. Kevers waren er ook in grote getale aanwezig op de weggetjes die dwars door de bossen gingen. Onze jongste twee zonen werden hier hysterisch van, wat dan weer een grote hilariteit voor de oudste twee was.

SONY DSC

De route leidde ons doorheen het bos en weides, wat leuk is om foto’s te nemen (belichting weet je wel :-D). Er zijn leuke BBQplaatsjes voorzien en enkele originele bankjes.

IMG_20160722_155823

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.