Weekendje Kopenhagen, anyone?

Omdat we graag reizen maar vliegtickets vaak aan de prijzige kant zijn, kijken we voortdurend uit naar promoties. Hiervoor loont het om voortdurend de websites van de verschillende maatschappijen te checken en dit op verschillende momenten van de dag en week. Zo hebben we ooit al met zijn zessen voor € 116 een retourtje Budapest gedaan (op gunstige uren!)

Af en toe kom je zo zotte promoties tegen. Jammer dat onze agenda voor augustus al volledig vol zit, anders wilden we wel nog een keer terug naar Kopenhagen.

5855217661163299846-account_id=27436734367803203383-account_id=2

Belangrijke noot is dat het voor ons geen probleem is om lichtgepakt te reizen en omdat we met 6 reizen hebben we ook recht op 6x handbagage, waar we dus steeds mee toekomen. Helaas heeft Ryanair geen toegewezen plaatsen, iets wat bijvoorbeeld Wizzair wel heeft. Bij deze laatste kan het de moeite zijn om eenmalig te betalen voor de “discount club” als je wat vaker citytrips doet met het gezin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.