Pop-Up bar

Per toeval ontdekten we deze week dat er bij de speeltuin in de buurt een pop up bar is gezet. Zondagnamiddag leek ons de ideale moment om ons neer te zetten in een van de comfy zetels die er voor de gelegenheid stonden, drankje in de hand, schoteltje nacho’s, muziek, speeltuin voor de kinderen,… Wat wil een mens nog meer op zondagnamiddag?

De jongens hadden meteen al vriendjes gemaakt en hebben urenlang gespeeld, zandkastelen gebouwd, geravot, etc. Dat ze daarna moe waren van het ravotten en ondanks het warme weer eindelijk een keer makkelijk in slaap vielen was een grote plus!

1375344914526514648-account_id=2.jpg

De Pop-Up bar staat er nog tot 31 juli bij de speeltuin, achter de kerk in Grasheide. Drankjes kosten € 2. Santé.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.