Ovenschotel + Zomeractiviteit

Vandaag kookten we met deze groenten een heerlijke ovenschotel. De schotel is gebaseerd op dit recept, maar wij voegden o.a. paprika toe, omdat deze ook in de box zat. We aten er gebakken aardappeltjes bij. mmmm

SONY DSC

Als dessert was er een heerlijk verantwoorde fruitBBQ 🙂 Meteen ook een leuke activiteit voor de jongens tijdens het wachten op de ovenschotel. Er zijn nog meer leuke ideeën om te doen met een uitgeholde watermeloen. Check Pinterest! De ene al wat moeilijker dan de andere. Mijn favoriet is de schildpad.

DSC09330.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.