Ice Age 4…. of was het nu 5?

Zondagvoormiddag is een moment wanneer we wel meer naar de bioscoop gaan met de kinderen. Specifiek in Mechelen. Goedkoop en niet zo druk op dat moment. Enige nadeel, filmkeuze! De keuze van films is niet per sé klein, als je bijna nooit naar de film gaat. Het gaat hier over kindvriendelijke films, geen markt met constant meerdere nieuwe films.

IMG_20160731_101551.jpg

Vandaag was dus zo’n zondag dat we er eens bioscoopbezoekje tussen gestoken hebben. Onze jongens hadden voor “Ice Age Collision Course” gekozen. Wacht even, Ice Age, is die eerste film niet al 15 jaar oud ofzo? 14 om precies te zijn weten we nu na een Wiki zoektochtje. Het eerste wat wij dachten, en de hoeveelste is dit, de 4de of de 5de? Het is bij ons destijds bij die originele film gebleven. Misschien hebben de jongens eens één van de opvolgers op Neflix gezien. Daar zal het zeker bij gebleven zijn. En toch kiezen de zonen voor deze film.

IMG_20160731_102619

De film zelf, had een grappige verrassing in petto voor mensen die fan zijn van Frank Deboosere. Hij spreekt namelijk een stemmetje in voor een rol die hem perfect op het lijf geschreven is. Wijzelf konden niet anders dan het gezicht van de bekende weerman in te beelden bij deze stem.

Tijdens de film hebben de kinderen in de zaal wel meerdere keren gelachen. Aan mopjes voor de ouders in de zaal ontbrak het jammer genoeg wel. Maaaaar, als de kinderen zich (braaf) amuseren is dat ook het geval voor de ouders! Zonder spoilers te brengen zeg ik dat het een verhaallijn is die zeker spannend is voor de kinderen maar dat het voor de ouders geen must-see is!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.