Even terug in de magie getrokken worden

Gisteren was ik jarig, yeey! Zoals de foto al veel verraadt heb ik het recentste Harry Potter boek gekregen als klein cadeautje voor deze gelegenheid. Het echte feestje volgt in het weekend 😉 .

Ondertussen is het al lang geleden dat die laatste boek boek, “The Deathly Hallows” is uitgekomen (in het Engels). 9 jaar! En genoten dat ik heb van die reeks. Het was destijds een afscheid van de boeken maar met de troost dat we de films nog zouden kunnen gaan kijken. Zoals we ook deden. Na die laatste film viel het toch een beetje een zwart gat op Harry Potter gebied.

Na lange tijd was er dan toch eindelijk een soort vervolg op die laatste boek. Ik durfde niet echt te enthousiast te doen. Een vervolg dat zich af zou spelen 19 jaar na het einde van de vorige boek? Oei! Dat beloofde niet veel goeds dacht ik dan.

Dan kwam het nieuwe boek uit. Ik wilde het eigenlijk al bestellen maar mijn verjaardag kwam er aan en ik vermoedde dat mijn lieve vrouw en kinderen dit al gekocht hadden voor mij 🙂 . Toch nog even wachten dus en hopen dat niemand met spoilers komt! Dat was gelukt maar deed vermoeden dat er niet veel aan het boek was, als het zo goed was zou toch wel iemand wat verraden hebben niet?

Voor de duidelijkheid, ik ga geen spoilers meegeven! Ik zou het zelf ook niet leuk vinden 😉 . Ik ben gisteren aan het boek begonnen ergens in de ochtend. Na een pagina of 20 merkte ik al hoe leuk ik het eigenlijk vond dat ik eindelijk nog eens nieuw materiaal kon lezen rond deze personages. Maar, lezen zou niet de hele dag lukken, er waren namelijk  4 koters in het oog te houden heel de dag 😀 ! En toch, toch kon ik het niet laten tussendoor enkele pagina’s snel mee te pikken. Blij was ik deze ochtend toen ik wist dat er weinig op de planning stond vandaag en snel kon doorlezen. Ik heb het dan ook meteen uitgelezen.

Eindconclusie; ik was blij terug in de magie van Harry Potter getrokken te kunnen worden! Al wie genoten heeft van de eerdere boeken kan ik alleen maar aanraden deze te lezen!

Een gedachte over “Even terug in de magie getrokken worden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.