Pizza-party!

Telkens wanneer er een verjaardag of een andere gelegenheid die we willen vieren voorbij komt denken we na hoe we het gaan aanpakken. Vooral misschien omdat we niet graag de cliché dingen doen en graag wat origineler uit de hoek komen.

Het was afgelopen donderdag dus mijn 30ste verjaardag, dus niks doen was praktisch uitgesloten! Weeral kwam die vraag, wat?? Meestal sussen we onszelf dat we nog niets weten omdat we ook niet weten of het weer goed genoeg gaat zijn om iets buiten te organiseren. Tot ergens vorige week de voorspellingen voor afgelopen weekend alleen maar beter en beter werden. Buiten gingen we dus iets doen.

Volgende vraag die ik stelde was, wat vind ik leuk en vinden de mensen gezellig? Aha, kampvuur! Telkens we met het gezin naar Denemarken gaan maak ik een klein sprongetje als er een mooi ingericht kampvuurplaatsje is. Dus waarom dit thuis niet doen! Ik heb meteen helemaal achteraan in onze tuin een stuk uit de gazon gegraven om er een vuurtje in te maken.

IMG_20160812_195038.jpg

Dan kwam die volgende vraag naar boven, wat geven we de mensen te eten? Als het buiten is, Barbeque natuurlijk hoor ik vele mensen denken. Zelf eet ik geen vlees (de kindjes wel) en had ik niet echt zin zelf achter zo’n hete kolen te staan. Dan een plotse ingeving, pizza party!! We bestellen gewoon allerhande pizza’s en iedereen is tevreden. Je kan het vegetarisch en zelfs veganistisch maken of evengoed compleet beleggen met vlees, komt dat even uit.

Daags voor het feestje komt voor mezelf het meest leuke stuk, het inrichten van de ruimte. Ik heb simpel palen in de grond gezet ruim rond het kampvuur en dan aan de andere kant waar de tafel ging staan. Tussen die palen een koord gehangen en daar dan vlaggetjes en lampionnen aan bevestigd. Doe daar nog tuinkaarsen en dergelijke bij en het voelde voor ons compleet.

SONY DSC

We hebben er uiteindelijk een gezellig feestje van gemaakt en de lampionnen waren een enorme bijdrage in de gezelligheid naast het kampvuur. Het feit dat er veel “vallende sterren” waren die nacht was een heel leuke extra heel laat op de avond!

Een gedachte over “Pizza-party!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.