Snelle stop na Bokrijk

Een half jaar geleden had ik het toevallig op Google Maps gevonden. Het leek me iets leuk om eens heen te gaan als het mooi weer was na een bezoekje aan Bokrijk of iets anders in de buurt. Maanden gingen voorbij en telkens opnieuw hadden we of verplichtingen of was het slecht weer in het weekend.

Dan kwam juni, die maand ging de maand worden dat het eindelijk eens enkele weekends na elkaar mooi weer ging worden…. Euhm ja… u zal ongetwijfeld weten dat ik daar serieus mis gegokt heb. Nu nog eens anderhalve maand verder gingen we dan toch eens met vrienden naar Bokrijk. Snel even langs dat plaatsje.

Valt het op dat het me intrigeerde? Waar praat ik over? Simpelwel het doorkijkkerkje in Borgloon. Lijkt banaal, is het misschien ook voor iemand dat het gewoon bekijkt als een metalen constructie. Ik bekijk het eerder als een plaats waar ik mooie foto’s kan nemen. Vandaar ook dat ik persé een zonnige dag wou hebben. Heel de constructie zorgt ervoor dat het licht op oneindig verschillende manieren kan binnenvallen.

SONY DSC

Als je een beetje graag met fotografie bezig bent zal je een lage zon altijd kunnen waarderen aan dit kunstwerk. Zelf neem ik graag foto’s en had ik dan eindelijk die zonnige dag dat we konden gaan. Het leverde enkele mooie foto’s op!

SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

Kleine noot: voor de kinderen is het iets minder een geslaagde stop, ze hadden geen idee wat er nu speciaal moet zijn aan een dergelijk kunstwerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.