Koffieleut

Het eerste wat ik doe als ik opsta is een pot koffie opzetten, met vers gemalen bonen uiteraard! Het zal dan ook niet verbazen dat we grote Starbucks fans zijn.We ontdekten Starbucks voor het eerst in 2006 in New York en waren meteen verkocht aan deze keten. vooral de latte Machiatto met caramel of hazelnoot zijn favoriet. Venti! uiteraard! Net als vele New Yorkers maakten we er ginder mede dankzij het tijdsverschil ook een gewoonte van in de ochtend als eerste een latte te halen.

IMG_20160819_062420

IMG_20160819_062530

Hoe kan je een vrijdagochtend beter beginnen dan met een grote kop latte en de krant ? Dus stonden we op voor dag en dauw en trokken naar de Starbucks voor een lekker ontbijtje. De jongens zijn trouwens grote fan van de chocolade munten daar, en de oudste is ook verlekkerd op de mango juice. Ik vraag me alleen af hoeveel mango er werkelijk inzit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.