Pizza

Het is al 18u30 en we hebben nog niets voorzien van avondmaal. Oei! “Wat willen jullie eten jongens?” “PIZZA!”

Zo durft het er wel eens aan toe gaan bij ons thuis in de vakantie. Pizza is zonder twijfel de favoriet hier in huis. Soms gaan we halen en soms bereiden we (in zoverre mogelijk) hem zelf. Gisteren hadden mama en papa geen zin in afhaalpizza. Dus zijn we naar de supermarkt gereden.

Daar laten we de zonen kiezen wat ze er tussen willen en kiezen mama en papa wat er tussen ‘moet’. Waar het bij ons natuurlijk groenten zijn, sturen de jongens de kar altijd richting vlees. Uiteindelijk was het mama en papa paprika, champignons, geitenkaas, Emmental en mozzarella geworden. De jongens hadden naast de kazen voor salami en hesp gekozen. Ik nam nog snel even wat pikante rode pepers 🙂 . Veel tijd hadden we niet, dus kochten we rollen deeg.

Groentjes gesneden, pizza belegd, gebakken en gesmuld!

 

Een gedachte over “Pizza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.