Hangmat

Een week geleden hebben we een spotgoedkope hangmat gekocht in Heerlen in het winkelcentrum ‘Loon. Het was een impulsebuy van mama. Niet erg, papa zal wel iets maken waar we ze kunnen aan ophangen.

Een klein weekje later dan toch eens naar een doe-het-zelf zaak gereden met eigenlijk totaal geen idee hoe ik dit ging maken. “Palen ga ik sowieso nodig hebben he” Dus snel even wat gegoogled hoe hoog en hoe ver uit elkaar die palen  moeten staan. Ook snel twee haken nemen om de hangmat aan de hangen en dan terug naar huis!

Eens thuis had ik geen zin meer in twee gaten te graven. Een grondboor heb ik niet, dus graven was een noodzaak. Dus ben ik beginnen nadenken over hoe ik het kan oplossen door maar één gat te graven. Ik heb dat beslist om de palen kruislings aan elkaar te bevestigen en de palen dus aan een scherpe hoek in de grond te steken. Dan nog een stuk hout ter versteviging vastgemaakt waar de twee palen kruisen, het gat terug dicht gooien, de haken bevestigen en tadaaa!

IMG_20160824_192523.jpg

IMG_20160824_194820.jpg

IMG_20160824_210048.jpg

IMG_20160824_195722.jpg

 

Een gedachte over “Hangmat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.