Uitstap geboekt! Yeey!

Elk jaar opnieuw beginnen we met de intentie om in de zomer op reis te gaan. Hoe lang of naar waar blijft soms een vraag tot enkele dagen op voorhand. Zo was het dit jaar ook weeral en boekten we Slovenië en Kroatië een week op voorhand, het tweede deel van de reis zelfs tijdens ons verblijf in Slovenië. Het zal bij ons de uitzondering zijn wanneer we meerdere maanden op voorhand boeken. Wie ons kent weet dat wij nooit veel uitgeven aan een reis. Dat wij veel belang hechten aan het op reis zijn en niet het naar waar.

Ik en (in iets mindere mate) Vicky staan heel open voor bestemmingen die niet zo bekend zijn. Of toch voor de gemiddelde Vlaming. Je zou denken dat een bestemming kiezen voor ons dan de hel moet zijn. Maar neen hoor, meestal hebben we of een bestemming in gedachten of een budget en op basis van die dingen boeken wij iets. Voor de langste vakantie, in de zomer dus, hebben we meestal wel een bestemming in gedachten op voorhand. De andere vakanties dat we ergens heen gaan zal eerder budget georiënteerd zijn. Al is het zo dat de bedragen die wij in totaal uitgeven op een jaar aan vakanties nog altijd lager liggen dan de meeste mensen die wij kennen uitgeven voor één reis met 4’en.

In de herfstvakantie willen we altijd daguitstappen plannen in zoverre mogelijk. Tot we beginnen te plannen en zien wat het ons kost. Dan schrikken we ons altijd een ongeluk, waardoor we andere opties gaan bekijken. Nu was ik snel gaan kijken of ik geen goedkope vluchten kon vinden. Na een uurtje zoeken kwam ik op vluchten met ideale uren naar Timișoara (Roemenië) vanuit Eindhoven met Wizzair aan €19.98 heen en terug per persoon. En dat maakt voor zes personen…

Bestand_000

Ok boeken die handel! Of nee wacht even, wat voor stad is dat? Is daar wel iets te vinden qua verblijf voor onze bende. Snel even Airbnb.be en Booking.com nakijken en ja hoor, genoeg te vinden. Vluchten boeken en dan kan het twijfelen beginnen, welk verblijf kiezen we??? Uiteindelijk hebben we op Booking.com gekozen voor 3 nachten in een hotel waar we een grote kamer konden boeken waar we met zijn allen samen in geraken met ontbijt voor maar…

Bestand_000 (1)

Dat wil dus zeggen dat we in totaal €335.88 betalen voor 4 dagen Timișoara. Ooooof, als je het positief wil bekijken €55.98/persoon.

Nu rest ons alleen nog af te tellen en op te zoeken wat we allemaal kunnen gaan doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.