Huisdiergeheimen

Gisteren gingen we met 11 kindjes naar de cinéma ter ere van Vince zijn verjaardag. De keuze in kinderfilms is dezer dagen helaas nogal beperkt. Naast Meneer pluizebol (zo’n slecht gedubde film, horror), Ice Age (al gezien), Finding Dory (al gezien) schoten er de GVR en huisdiergeheimen over. Het feestvarken mocht kiezen en het werd de laatste.

Iedereen mocht een popcornbakje nemen en om het enigsinds economisch aanvaardbaar te houden had ik op voorhand bakjes gehaald in de AVA. We kochten nog enkele zakken chips in het veel-te-dure-winkeltje. Ieder kindje nog een bakje chips op schoot en kijken maar.

De film zelf viel bij de kindjes in de smaak. Gelukkig, want zelf vond ik hem maar zo-zo.

***SPOILER ALERT***Het verhaal gaat over Max, een hond die op een dag er een nieuwe huisgenoot bijkrijgt in de vorm van een grote harige hond genaamd Duke. Tijdens een wandeling geraken Max en Duke in de problemen en raken ze de weg naar huis kwijt. De kleine witte pluizige hond die stiekem verliefd is op Max besluit hen te zoeken. Hierbij krijgt ze hulp van een havik, parkiet, dikke kat en oude hond. Ondertussen worden Max en Duke achterna gezeten door een psychopatisch konijn, een varken en andere verwaarloosde dieren. Gelukkig is het een kinderfilm en komt dus alles weer goed, tegen het einde van de dag zitten Max en Duke weer netjes te wachten tot hun baasje thuiskomt.

Helaas in deze film geen grapjes-voor-ouders, geen dubbele bodems, geen droge humor. Enkel platte slapstick. Ga deze film dus vooral niet voor jezelf kijken, maar doe je kinderen er een plezier mee.

We sloten de dag nog af met een ijsje en kijken alvast uit naar de release van Storks en Trolls. Hopelijk kunnen deze films meer bekoren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.