Zondaghobby’s

Elk begin van een schooljaar gaat hier in huis steeds gepaard met nieuwe hobby’s, of toch minstens nieuwe uren voor hobby’s. Vorige jaren was er op zondag maar één hobby voor William en soms ook Vince. KLJ. Dat kunnen we nu niet bepaald druk of veel noemen.

Veel van de zondagen was hij naar de jeugdbeweging. Zelf hebben we weinig sentiment rond jeugdbewegingen. Of nee toch wel, ikzelf heb zowat elke soort jeugdbeweging geprobeerd in mijn jeugd. Chiro, Scouts, noem maar op. Geen van allen was ideaal omdat ik veel te wispelturig was in wat ik graag deed. Vince en zeker William vinden er wel hun plezier in. Hun momentje dat ze zich hevig mogen gedragen zonder dat wij er over zeuren. Ook het moment dat we merken dat ze wat meer dialect praten en hoogstwaarschijnlijk ook wat ‘vuile praat’ verkopen. Liever daar 3 uren dan thuis een hele week 😛 . Let’s get it out of their system!

Gisteren was het startweekend van de plaatselijke KLJ. Terug die truien bovenhalen dus. Kledij specifiek hiervoor is geen overbodige luxe overigens! Snel gaan inschrijven en off they go!

In die tussentijd ben ik met Jake en Matthew naar een binnenspeeltuin  gegaan. We gaan er niet zoveel, maar vrienden hadden gevraagd te komen. Dus doen we dat even. De jongens hebben zich natuurlijk heel hard geamuseerd. Na een tweetal uurtjes waren ze stikkapot en zijn we de grote broers terug gaan halen, die zoals altijd bij de KLJ hier helemaal vuil van het zand waren.

img_20160911_165726

IMG_20160911_143703.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.