Voormiddagje Mechelen

Het komt zelden voor dat Vicky en ik allebei nergens moeten zijn in een voormiddag. Valt het toch voor, dan proberen we steeds er iets van te maken. Is het niet schaamteloos terug in bed kruipen om van een welverdiende dut te genieten, dan is het wel ergens naartoe gaan om een ontbijtje te eten of dergelijke.

Vandaag zijn we zo na toch even overwogen te hebben te gaan dutten naar Mechelen gereden. Ondanks dat we toch wel in de buurt wonen zijn we er nog nooit écht op bezoek geweest. Wel voor de kids runs, maar dat was binnen en buiten in de drukte. Ik zelf was er 16 jaar geleden eens geweest. Had toen geen goede indruk gekregen en weet er eigenlijk niet zoveel meer van. We zijn eerst schaamteloos een McDonald’s ontbijt gaan eten om daarna de stad in te gaan. Parkeren hebben we bij de kids runs tot nu toe altijd in “parking kathedraal” gedaan omdat het de enige is (waar wij weet van hebben) die hoog genoeg is voor onze auto. Wel handig dat je meteen midden in de stad bent.

IMG_20160929_105717.jpg

Dan zijn we de Bruul op gegaan. Eerste keer voor ons dus en aangenaam verrast hoeveel winkels er waren. Hadden we geweten dat er een Hema met restaurant was, we waren daar gaan ontbijten. Onthouden voor de volgende keer dus! We bestellen ondertussen zowat alles van elektronica online. Toch even de Mediamarkt binnen geweest om te snuisteren. Ondanks dat ik zo verknocht ben aan mijn Nexus 6 ga ik binnenkort een andere smartphone hebben en wou ik hem eens in het echt bekijken.

IMG_20160929_112832.jpg

Op onze terugweg naar de auto kwamen we een soort smoothie shop genaamd “Frutsi” tegen. We zijn zwak en hebben het niet kunnen laten ook daar iets te halen 🙂 . Deze keer iets gezonder dan in de McDonald’s, een soort bruiswater met appelsap bij en dan een potje ananas. Ananas kennen we en valt niet veel over te zeggen :-P. Het drankje was lekker maar het flesje gaf me toch steeds het gevoel citroensap te gaan drinken 😉 !

IMG_20160929_112944.jpg

Toch weer genoten van een vrij momentje!

Een gedachte over “Voormiddagje Mechelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.