Een zaterdag om nooit te vergeten

Zoals de foto al verraadt, ben ik gisteren mijn grenzen gaan verleggen! Hier niet over bloggen kan ik niet maken.

Even terug in de tijd, augustus om precies te zijn. Voor mijn verjaardag hadden (mede dankzij Vicky) vrienden een geweldig cadeau mee, zijnde een bon voor een tandemsprong! Geweldig! Super! Awesome! Nog nooit gedaan en dus wil ik dat natuurlijk doen. Na enkele malen heen en weer mailen met de mensen van het PCV in Schaffen een datum geprikt, 8 oktober!

Wachten geblazen dus. In die tijd er zeer hard naar uitgekeken. Maar ook zeker afgevraagd hoe het zou voelen. Tot gisteren dus  Pas gisteren waren de zenuwen écht aanwezig. Om precies te zijn vanaf wanneer ik het ‘harnas’ aan moest trekken. En vanaf dan ging het snel. Het duurde niet lang voor we in het vliegtuig en in de lucht waren. Nog steeds geen angst. Dan kwam die moment dat je over de rand van de deur hangt. TOEN was er angst en dacht ik toch twee seconden dat een Apple Tv toch een beter cadeau was geweest 😛 . Maar eens onderweg naar beneden had dat gevoel plaats moeten ruimen voor een niet te evenaren enorm euforisch gevoel!

IMG_20161008_113634.jpg

skydive

Na nog een vijf minuutjes in de lucht gezweefd te hebben kwam er een einde aan een super ervaring die ik iedereen zou gunnen of toewensen! Hieronder een zelfgemonteerd filmpje van deze ervaring:

Later op de dag om nog wat tot rust te komen en omdat de oudste twee zonen braaf waren geweest zijn we kicks voor hen gaan zoeken, Pokémon vangen in Leuven!

IMG_20161008_185839.jpg

IMG_20161008_191112.jpg

Na een stuk of vijftig Pokémon gevangen te hebben zijn we terug huiswaarts gegaan. Een zaterdag die ik niet snel ga vergeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.