De Pet Op!

Net als vorig jaar doet Ketnet een Pet op tegen Kanker actie. Ze verkopen petten met een wit oppervlak vooraan gebundeld met enkele stiften waarmee je er dus op kan kleuren voor maar €8. Ondertussen steun je Kom op tegen Kanker ! Dit is geen promotie of dergelijke, neen!

Het zijn de oudste twee zonen, die ons al meermaals aanspraken over de petten, die ze zooooooo graag wilden hebben. Tot ergernis toe vroegen ze me waar je ze kan kopen en wanneer we ze kopen (niet óf). Niet dat ik niets voor het goede doel wil kopen, laat staan dat ik Kom op tegen Kanker niet zou willen steunen. Ik zie gewoon door het bos de bomen niet meer, waardoor onze steun ernaar zich meestal beperkt tot de plantjes. En eerlijk, nu was ik eigenlijk een woensdagactiviteit aan het zoeken voor de zonen. Die petten leken me wel ideaal. Na snel opgezocht te hebben vond ik dat ze te verkrijgen zijn bij Colruyt en nog enkele winkels. Snel even naar daar dus. Nu afwachten hoe lang ze er mee bezig gaan zijn 🙂 .

Eens ze wisten dat ze petten mochten kleuren ging het eten wel heel snel naar binnen! Na wat wachten konden ze er dan eindelijk aan beginnen.

SONY DSC

Niet veel later was er dit resultaat! De ene al wat creatiever dan de andere.  Nieuwe petten, plezier gehad en ook nog een Kom op tegen Kanker gesteund!

img_20161012_124434

SONY DSC

SONY DSC

(de petten zouden alleen wat kleiner mogen, ze zijn voor kindjes een beetje groot)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.