Appanas?

Wat te doen als je aan het wachten bent in een voormiddag met alleen je smartphone ter beschikking? Facebook? Twitter? Instagram? Allemaal leuk, in mijn geval is het een kort blogberichtje schrijven blijkbaar 🙂 .

Ken je het, een ochtendritueel of ochtendschema? Wel, wij veel te weinig om vier zonen in huis te hebben. Er zijn wel lijnen waar we kunnen aan vasthouden. Daar blijft het ook bij. Elke week opnieuw heb ik het gevoel dat wij tonnen fruit kopen. We hebben dan ook graag steeds fruit ter beschikking voor de kinderen als tegengewicht voor al de koeken en noem maar op. Elke ochtend moet er zoals bij iedereen hier ook fruit in de boekentassen gestoken worden. Wij geven ze een beetje keuze wat er meegegeven zal worden. Van banaan tot peer, van appel tot druif. En in sommige gevallen hebben ze zelfs eisen qua manier van snijden (die zelden ingewilligd worden 😉 ). Maar deze ochtend was het anders. William vroeg of hij panappel, appas of Appanas mee naar school mocht. Terwijl hij dacht dat ik niet wist wat te antwoorden, heb ik snel even me creatief opgesteld en het volgende gedaan:

IMG_20161013_081409.jpg

William was er wild over! Hij keek er al naar uit om er tijdens zijn sportdag van te kunnen eten. Leuk om zo te kunnen vertrekken, zeker als je dan nog eens een mooie zonsopgang er bovenop krijgt!

Fijne dag allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.