Samsonseks? We just Wanagogo!

Misschien heb je het al gelezen. Er is een website die roept om ‘Samsonseks’ als woord van het jaar te stemmen. Hier kan je dat lezen.

Wanneer ik dit las kon ik het toch niet laten een lachje op het gezicht te maken. Oh wat klinkt dat bekend! Zo bekend dat het grappig was. Wij zijn een gezin van vier kinderen. Wat zijn wij diensten als Netflix, Wannagogo (studio100) en tv-replay (icm Ketnet) al dankbaar geweest! De goesting komt wanneer de goesting komt zeker. En dan zijn on-demand diensten toch wel even handig meegenomen. Snel even iets opzetten, vooral hun niet laten uitkiezen, anders kan de zin al wel eens weggeëbd zijn tijdens al de ruzie over wat ze nu gaan zien.

Over dat woord ‘Samsonseks’, ik ben niet geheel fan van de naam. Misschien is het de creatieve persoon in mezelf, maar ik stel me meteen een cartoon voor met Samson en Bobientje! 😀.  Een iets elegantere naam was misschien beter. Studio100 moet dit volgens mij in het achterhoofd gehad hebben bij het bedenken van de naam ‘Wanagogo’. Ik sta volledig achter het idee, versta me niet verkeerd 😉. En al zeker dat er duidelijk gemaakt wordt dat kinderen krijgen niet gelijk is aan end of party. Als je dat wil toch!

Gewoon nog even nadenken over die naam!

 

 

Bekijk zeker onze andere blogpost eens. Bevalt wat je leest je? Volg dan zeker onze blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.