Zingen met Piet Piraat

Wij hebben vier zonen, die drinken veel melk. Heel veel melk! Om precies te zijn, 60 liter melk. Op dit moment loopt er een actie bij Joyvalle en Appelsientje. Als je een bepaald aantal brikken gekocht hebt, kan je tickets aan halve prijs kopen bij de Plopsa parken.

IMG_9167.JPG

Voor de meesten mag dat misschien niet zo’n straffe actie zijn. Voor ons maakt dit echter het verschil tussen €106,5 en €53,25. Die melk en het fruitsap kopen we toch. We moesten alleen een datum kiezen. Vorige week vrijdag was het zover. We hadden het als verrassing gehouden voor de jongens. Dus nog even zwijgen was de boodschap 🙂 .

Voor Vicky was het de eerste keer dat ze er kwam. Ikzelf was er al samen met de jongens en vrienden geweest. Bij aankomst schrokken we nogal. Er stond een rij van gok ik meer dan 50 meter. Na een tien seconden aan te schuiven was ik toch maar eens gaan vragen of het de rij was om binnen te kunnen. Bleek het de rij te zijn voor de kassa. PARDON! EXCUSEER! Snel even mensen irriteren door tussen de wroeten om binnen te geraken. Dan hopen dat ze onze tickets op de smartphone willen scannen (printen is iets wat we wel eens meer durven vergeten). Dat was geen probleem, dankjewel Plopsa om mee te zijn in 2016 (kaarten in apple wallet zou nog beter zijn).

IMG_5129.JPG

Door de drukte buiten hebben we kunnen profiteren van de kalmte binnen en meteen veel attracties kunnen aandoen. Van een vrijeval toren voor kinderen tot een heen en weer zwierende boot. Telkens opnieuw super enthousiaste kindjes. Ze wisten niet waar eerst te beginnen. Na een tijdje rondgelopen te hebben en duidelijk veel te weinig sandwiches meegenomen te hebben, zijn we toch frietjes gaan bestellen. Mama en Papa genoten ondertussen van de lekkere Rombouts koffie die ze ginder verkopen.

img_5930

Op het einde van de dag was er nog een show van Piet Piraat. De jongens ( en alle andere kinderen ter plaatse) genoten er duidelijk van. Alle liedjes werden volmondig meegezongen. Op het einde waren ze ook niet te houden om een hand te gaan geven aan Piet Piraat. Er was nog een beetje tijd over. Dus zijn Jake en Matthew nog een dansje gaan plaatsen en William en Vince nog in de botsauto’s elkaar gaan terroriseren.

dansengif

IMG_5180.JPG

Met vier zonen die heel blij waren met de verrassing en ook toch een beetje moe zijn we terug huiswaarts gegaan.

IMG_0357.JPG

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.