Eindhoven Baby!

Het klinkt misschien niet zo sexy. Een beetje enthousiasme kan anders nooit kwaad. Het was gisteren wapenstilstand. Dat wil zeggen, alle winkels zijn dicht in België. Dus zochten we een activiteit die binnen die beperking viel.

Op feestdagen durven wij nogal snel naar Nederland rijden. Deze keer was het niet anders. We twijfelden alleen tussen Eindhoven en Rotterdam. Na even online te kijken hoe druk de parkeergarages in Rotterdam waren hebben we toch maar besloten naar Eindhoven te gaan. Voor ons meteen de eerste keer dat we naar het centrum van Eindhoven gingen. We kennen de stad eerder van haar luchthaven. Snel parkeerlocatie ingeven in de GPS and off we go!

Maar eerst een bijna obligaat stopje doen voor we echt naar het centrum gingen…. IKEA. Snel een hapje genomen en spulletjes gehaald die we nodig hadden. Of die we tenminste denken nodig te hebben 😉 .

IMG_3044.JPG

Met vertraging dan toch richting centrum! Parking hadden we snel gevonden. Wel duur ginder! Eens boven merkte we dat ze druk in de weer waren met de voorbereidingen van het GLOW evenement. Niet veel later zijn we op een winkelstraat verzeild geraakt. HEMA’tje bezoeken en we waren een klein half uur verder 🙂 . Op vraag van de jongens zijn we nadien naar de (Pathé) bioscoop geweest. Trolls was de film die ze wilden zien. Best goedkoop met zijn zessen ginder. €37 voor ons allemaal! Ook de snacks waren er goedkoper dan bij ons. Voor de kinderen hadden ze er een soort tray die ze hebben gevuld met drankje, snackje, popcorn en speelgoedje voor €3,5.

IMG_5975.JPG

IMG_1938.JPG

De film zelf? Wel, de jongens vonden hem heel leuk. Ze hebben af en toe goed gelachen. Het was een gek verhaal dat voor kinderen goed past. Voor ouders? Ik denk dat je onder invloed van iets moet zijn om deze film als volwassen persoon goed te vinden. Om het anders te beschrijven. Ze hebben de makers van Alice in Wonderland kinderen laten krijgen en die kinderen op jonge leeftijd dit verhaal laten schrijven.

img_1622

Na de film zijn we de Primark gaan bezoeken. Ja, met vier kinderen daar binnen! En we hebben het overleefd! Al was dat niet altijd even evident. DRUK! Niet te geloven hoe druk die winkel was! We hebben ons nog ingehouden en zijn met maar twee volle zakken verder gegaan. We hebben dan nog enkele winkeltjes gaan bekijken, maar vooral een koffietje gaan drinken.

Rustig naar huis gereden met vier vermoeide zonen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.