Gender Reveal Party

Na vier zonen was de eerste vraag die iedereen stelde wanneer we aankondigde zwanger te zijn, “nu hoop je wel op een meisje zeker?” Niks mis met die vraag! In tegendeel zelfs. Ik denk dat als je vier zonen hebt, je niets kwalijk genomen wordt als je zegt dat een meisje zeer welkom zou zijn.

De vraag die we onszelf stelden was of mensen nog wel enthousiast gingen zijn. Een vijfde is geen eerste natuurlijk. Bij de aankondiging van de zwangerschap was iedereen in ieder geval enthousiast. Na drie eerdere zwangerschappen waren we niet van plan het geslacht van de baby simpel te vertellen. Na wat opzoekwerk van Vicky kwam ze er via Pinterest op om een “gender reveal party” te houden. Letterlijk een feestje om het geslacht te vertellen dus.

IMG_1423.JPG

Grootste plannen hadden we niet. Simpel een persoon of 10 en niet te veel poeha. Een thema was er uiteraard wel. Roze en Blauw! Het enige moeilijke was, evenveel van beide kleuren hangen.

Op het feestje zelf konden we het niet laten te vragen aan de mensen of ze een jongen of een meisje gokte. Tot nu toe gokte iedereen op een meisje. We hadden welgeteld één persoon die gokte op een jongen. De bekendmaking hebben we gedaan door middel van een ander ideetje dat Vicky gestolen heeft op Pinterest. Een taart laten maken waar aan de buitenkant niets duidelijker wordt. Maar aan de binnenkant de vulling met roze of blauw.

IMG_0199.JPG

IMG_3658.JPG

BLAUW! Een vijfde zoon! Vijf jongens! Vijf! Five! Cinq! Fünf! Cinco! Ik gok dat het bij jullie sneller zal doordringen, bij ons had het even nodig. Nu nog even beraden of de naam van de blog zal veranderen of niet 😀

Ik zou toch ook even een kleine shout-out willen doen naar “Met Passie” voor de taart. Zij heeft al veel taarten gemaakt voor ons. We hebben al veel eisen gehad die soms niet even logisch of evident waren. Nooit was het een probleem. En misschien niet onbelangrijk. Ze doet het niet duurder dan een plaatselijke bakker. Dus wederom bedankt voor een overheerlijke taart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.