Boekjes sorteren

Tijdens zwangerschappen krijg ik altijd enorme nestdrang (lees: alles moet op orde & we moeten voldoende in huis hebben voor het geval er een blizzard komt. haha.), bovendien word ik altijd ook een beetje neurotisch. Zo hebben we ondertussen 48 pakken pamperdoekjes klaarstaan en 5 dozen pampers.

De kinderboekjes lagen er al een tijdje onordelijk bij. Boekjes in 2 rijen bijvoorbeeld waardoor je de achterste rij niet kon zien. Daar moest dringend iets aan gedaan worden. Met de hulp van William en Vince werden dit weekend alle boekjes uit de kast gehaald én gesorteerd op auteur. Een goede oefening voor de jongens en zo had ik alle boekjes nog eens in handen. Boekjes waarvan ik niet meer wist dat we ze hadden kwamen tevoorschijn ( zoals deze ) én boekjes waarvan ik twijfelde bleken we nog niet te hebben, zoals deze. Alle boekjes gingen netjes gesorteerd terug in de kast. Groot nadeel is dat er een aantal schappen meer gevuld zijn dan hiervoor waardoor een aantal gezelschapsspellen een nieuwe plaats moeten krijgen. In de toekomst moeten de kasten plaatsmaken voor een op maat gemaakte kast, zodat de boekjes mooier tot hun recht komen.

fullsizerender

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.