Hoor wie klopt daar kinderen?

Elk jaar opnieuw een zalige periode. De zonen die verwachtingsvol hun schoen klaarzetten, met wortel en suikerklontje voor het paard. De mooiste tekeningen en kunstwerken klaargemaakt in de hoop de goedheiligman gunstig te stemmen en die gehoopte geschenken te krijgen. We sturen er voor 6 december zachtjes op aan om vooral speelgoed te kiezen waar ze samen mee kunnen spelen. We spreken ’s avonds ook af dat er ’s morgens samen wordt opgestaan en we op elkaar wachten om naar beneden te gaan.


Dit jaar hadden we een afspraak met de sint dat hij op zondagochtend al zou komen. Daar hadden mama en papa speciaal een briefje voor geschreven en via de schoenpost meegegeven. Kwestie van het moment van de oooh’s en de aaaah’s samen te kunnen beleven. Aangezien ik op weekdagen al om 6u de deur uit moet zou ik ofwel het grote moment missen ofwel zou iedereen belachelijk vroeg uit bed moeten.


De verwachtingen werden ruimschoots ingelost. De sint was ons gunstig gezind en bracht deze ochtend lekkers en leuks voor onze zoete kinderen.

Het enthousiasts waren ze deze ochtend trouwens niet over de nieuwe spelconsole, wel over het nieuwe schattige winkeltje. 🙂 En de sint was zo voorzienig om bij de meter van Jake toevallig de attributen voor het winkeltje te brengen. Leuk seg!


Vooraleer u denkt dat deze grote hoeveelheid lekkers en speelgoed onze kroost verwend, er nog even bijvertellen dat de lieve sint ook cadeau’s bracht voor mete- en petekindjes.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.