Musical Pinokkio

Na een ochtend te genieten van de mooie gezichtjes van de jongens bij het zien van wat de Sint gebracht had en de Sint cadeaus te gaan halen bij de meter van Jake, zijn we richting Antwerpen getrokken.

IMG_0205.JPG

Na zoals altijd in Antwerpen te moeten zoeken naar een parking die hoog genoeg is voor onze gigantische auto, zijn we naar de stadsschouwburg gegaan om naar de musical Pinokkio te gaan zien. Zonder al te veel tijd op overschot hebben we onze zitjes gezocht. De jongens keken uit naar deze musical (ook al liet Vince het niet meteen blijken). Ondanks dat het zo bekend is, kenden ze het verhaal niet. Wat maakte dat ze heel benieuwd waren. Door de vele laatkomers is de voorstelling iets later begonnen tot ergernis van William.

IMG_3036.JPG

Het begin was leuk en meeslepend waar de fee net afgestudeerd was als fee en het houten popje als eerste opdracht kreeg. Af en toe werd het publiek betrokken in het verhaal, wat de kinderen in de zaal duidelijk heel goed vonden. Meezingen, meeklappen en meezwaaien. Ze deden gezwind mee. Het verhaal ging snel en verveelde niet. Op het moment dat Gepetto en Pinokkio opgegeten werden door de vis werd het zelfs even te spannend voor Jake.

Over het algemeen was het een heel leuke show die mooi ingekleed was. De decors waren afgewerkt en veelzijdig. Zo waren er onderdelen die zonder goedkoop over te komen in veel scenes terug kwamen. De jongens hebben er van genoten en kijken uit naar de volgende musical, Rapunzel, die we gaan zien!

IMG_8392.JPG

We hebben de namiddag nog afgesloten met een klein beetje winkelen. Waar Matthew onder andere heel hard onder de indruk was van een demonstratie van een Bath bomb.

IMG_2428.JPG

 

 

Een gedachte over “Musical Pinokkio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.