Stock

Deze week heeft Rik de nieuwe stockruimte afgewerkt in de garage. Daarmee hebben we meer ruimte om onze droge voeding op te slaan én hebben we de berging terug ruimer kunnen maken waardoor er daar meer plaats is voor bijvoorbeeld de strijkplank op te bergen. De berging kan ook eens een nieuw likje verf gebruiken en dat gaat nu ook gemakkelijker.

Om de nieuwe stockruimte te maken werkten we (euh Rik) af met gyproc en kochten we een nieuw rek. Hejne van Ikea, meerbepaald. Het nieuwe rek werd voor de netjes geverfde muur geplaatst en verankerd.

Het vullen nam ik voor mijn rekening. Bovenaan staat alle non-food omdat daar de kinderen niet aan mogen kunnen. o.a. onze voorraad aan pampers en babydoekjes staat daar opgeborgen, maar ook wcpapier, shampoo, e.d. Af en toe kom je een promotie tegen van bijvoorbeeld – 50% of meer, en dat is de moment om ineens een fles of 10 te kopen.

Verder heb ik graag een voorraad aan bloem, gist, rijst, pasta, conserven en droge koeken in huis. Met de nieuwe stock staat deze voorraad nu ook netjes gesorteerd. Zo is alles gemakkelijker terug te vinden.

 

Voor:

img_0006

Na:

img_9000

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.