Warmlopen op de Warmathon

Wie kent het niet, de Warmathon? Lopen voor het goede doel, zo lang je wil. In rondjes van 2,6km. Je betaalt een inschrijving en steunt ondertussen het goede doel. Ik loop graag en werd meegevraagd. Dan kan ik moeilijk neen zeggen!

Het hobbyschema van de jongens was niet meteen ideaal om te gaan. Dan maar een mouw aan passen! Snel na het zwemmen van William doorrijden naar ginder en dan loopt hij ineens ook mee. Al begrijpt hij niet goed hoe we daar het goede doel mee steunen. Zijn gedacht: “Anders betaal je toch ook om mee te doen?”

Maar ondertussen staan we er toch in de koude om te lopen. Een geluk dat het rondjes zijn van maar 2,6km. Het zorgt ervoor dat ik kon zien of William nog verder kon na één rondje of dat we moesten stoppen. Dat ik zelf wat trager moest lopen omdat hij erbij was maakte het wat makkelijker om voorzichtig te zijn met de blessure aan de teen. Uiteindelijk hebben we drie(!) rondjes gelopen, 7,8km dus!. Supertrots op William! Het was namelijk de eerste keer dat hij meer dan 5km liep.

img_5345

Dat hebben we ook weer meegenomen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.