Kringloopschatten

Vorig jaar rond deze tijd hebben we redelijk wat koopjes gedaan in de kringwinkel wat betreft gezelschapsspelletjes en boeken.

We trokken vandaag dus met hoge verwachtingen naar de kringwinkel. Ze waren volop bezig met het herinrichten van de winkel. Het was dus even zoeken om de juiste hoeken te vinden. Het aanbod spelletjes viel wat tegen. Ik vond wel “levensweg”(nostalgie!) aan € 5 en “roll it junior” aan € 3,5. Eigenlijk was ik op zoek naar “wie is het?” Op vraag van Vince. Ondanks dat ik het al vaak was tegengekomen, stond het er helaas vandaag niet. Online vond ik het voorlopig niet goedkoper dan € 17. En dat is dan het nadeel van die kringloopkoopjes, dan lijkt dat ineens duur.

img_9647

Qua boekjes hebben we afgelopen weken al een hele collectie van Marc de Bel bijeen gespaard. Vandaag kon ik nog een leesboekje avi 4 op de kop tikken voor € 1,5. De oudste 2 zitten al op een hoger avi, maar voor de jongste 2 (3) zal het nog goed dienen.

Nog een gang waar we steeds gaan zien is de gang met de borden en schalen. Vooral Rik heeft een zwak voor leuke of oude borden en schalen. Vandaag kochten we er 2.

het werd dus een geslaagde kringloopschattentocht. En die “wie is het?”, die vonden we later op de dag nog in de plaatselijke speelgoedwinkel voor € 14. Maar sst…die gaat nog even onder de kerstboom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.