Vrolijk kerstfeest iedereen!

Al de ganse dag week kijken de jongens uit naar het openen van de pakjes. Er werd nogal wat gespeculeerd over de inhoud.

Vooraf aan het pakjes openen aten we kaasfondue. Dat was spannend tot deze middag, want onze bestelde fondueset kwam namelijk pas om 13u aan. We hadden nogal lang getwijfeld wat we gingen klaarmaken en last minute toch beslist kaasfondue te doen.

Na het eten mochten ze één voor één alle pakjes openen. Ze waren keer op keer dolenthousiast. Zalig! Voor die gezichtjes doe je het! Het meest keken ze uit naar dat grote mysterieuze pak onder de boom. Wel een hele rol papier had het gekost om het in te pakken. En het was een voltreffer. 1000 kapla blokjes. Ik ben al benieuwd welke kunstige bouwwerken ze hiermee gaan maken. Een cadeau waar ze allemaal wat aan hebben.

img_0776

img_7964

Rik en ik hadden hetzelfde cadeau voor elkaar besteld. Dixit, een gezelschapsspel. Gelukkig kunnen we 1 exemplaar retourneren.

Nu is de rust wedergekeerd. (een van de gekregen kinderfilms staat op). Zodra de kleinsten slapen, nog wat gezelschapsspelletjes spelen met de oudsten.

Fijne kerstavond iedereen!

img_7681

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.