Babybump update

Ondertussen hebben we ook de 2e trimester echo achter de rug. Die was gelukkig helemaal in orde. Meer zelfs, de baby zit een week voor op groei. Spannend! Onze vroedvrouw had al opgemerkt dat mijn baarmoeder goed op schema zit. De inhoud dus ook. 🙂 Stilaan ben ik ook voorbij die fase waar mensen denken dat ik gewoon verdikt ben. :p

Volgens de gynaecologe is het mogelijk dat deze baby zwaarder wordt dan de andere 4. Blijkbaar een neveneffect van een zwangerschap na een tweelingzwangerschap. Deze baby zou ook wel eens langer kunnen blijven zitten. Waar de vorige 4 steeds voor de uitgerekende datum kwamen, zou het deze keer wel eens kunnen dat ik mijn termijn uitdoe. Spannend!

img_0968

Ik kreeg enkele dagen geleden ook zo’n leuke reactie van iemand. Zij was zelf opgegroeid in een gezin met 6 kinderen en had daar zo’n fijne herinneringen aan. Dat ze dat zo warm vertelde maakte me helemaal blij.

Qua voorbereidingen zitten we ook niet stil. De lijst is gelegd en moet enkel nog aangevuld worden met wat kleertjes (nog even wachten op de lentecollectie, nu hangt de wintercollectie nog in de winkel). Het thema van de boontjes en het geboortekaartje is gekozen. Over de naam zijn we ook quasi zeker. De zaal voor de babyborrel is gereserveerd. En ook de uitnodiging daarvoor is klaar.

Voor de kerst van babybroer kochten we een sophie de giraf. Die stond al lang op het lijstje.

Jake en Matthew kunnen het trouwens niet bevatten dat de baby helemaal alleen in de buik zit. Zo schattig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.