Onverwachte me-time!

Vorige week stond er een wedstrijd van Borussia Mönchengladbach op de agenda. Zoals altijd, tickets lang op voorhand gekocht. Het plan was met een vriend te gaan. Dat feestje ging door omstandigheden niet door. Even rondbellen bood geen soelaas. Dan rest nog de vraag, ga ik alleen of blijf ik thuis?

Eigenlijk is daar weinig vraag! Als ik moet kiezen in de zetel zitten of iets gaan doen, dan is het voor mij makkelijk. Uit huis! Niet dat ik niet graag thuis ben bij Vicky en de jongens. Maar altijd thuiszitten, dat kan je later nog genoeg doen in het rusthuis! Snel even met de auto richting Duitsland! Twee uurtjes later zit ik toch weer in dat grote luide stadion. Even alleen van huis is toch een moment van rust, en dus me-time. Maar kan je dat wel zo noemen als 1/3 van die tijd gedeeld is met 47000 andere mensen?

img_8745

fullsizerender

Het was me toch wat kouder dan ik dacht, dus heb ik zowaar een koffie genomen. That’s a first! En nodig was hij. Ik ga jullie voor de rest niet vervelen met de details van het voetbal. Alleen dat het slecht was. Gelukkig had ik plaatsen waar er veel Belgen rondom mij zaten die samen mee gefrustreerd konden zijn op de prestatie van de spelers.

img_0400

Tegen dat mijn voeten goed genoeg waren om in een whiskey glas te steken ben ik terug op weg naar huis gegaan. Omdat ik nog niet gegeten had, kon ik het niet laten een Quinoaburger en curley fries te gaan eten onderweg naar huis.

img_9469

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.