Rapunzel

Vandaag stond er nog eens een musical op de planning. Toegegeven, na Pinokkio waren de verwachtingen zeer hoog gespannen.

img_3419

We waren zoals altijd mooi op tijd in de zaal. Helaas waren er vandaag geen zitverhoogjes voorhanden. Dat was vooral jammer voor Jake en Matthew. Op de schoot dan maar. Het publiek werd zoals vorige keer welkom geheten en de kinderen opgewarmd. Het was jammer hoe men vandaag vooral de meisjes aansprak. Terwijl er toch heus ook wel heel wat jongens in de zaal waren. De jongens vonden de musical vooral grappig, maar Pinokkio blijft toch de favoriet. Zelf vinden we dat ook. Het decor van Pinokkio was dynamischer en men bleef veel dichter bij de originele verhaallijn. In deze versie was de boze toverfee wat apart (eufemisme!) en werd Rapunzel niet gered door de prins. Dat vonden we jammer.

img_1073

Naar de musical gaan blijft wel een ervaring apart. Ik vind het veel leuker dan een bioscoopbezoek. Binnenkort zal het weer een tijdje moeilijker zijn om te gaan, eens de baby er is.

img_3054

Achteraf werd het meisje dat het mooist verkleed was in prinses nog verast met pretparktickets en bij het buitengaan was voor elk meisje een kroontje voorzien. Weer jammer voor al die jongens die in de zaal zaten.

We sloten de namiddag af met een lekkere latté.

2 gedachtes over “Rapunzel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.