Hellofresh Dinnerparty!

“Zin in een Hellofresh diner met 8 gasten?” Die vraag kregen we aan in een mail. Tuurlijk, dacht ik meteen! Maar wat hangt er aan vast is het volgende dat je denkt. Even lezen en merken dat Hellofresh een nieuw concept uitgewerkt heeft rond een dinnerparty. Je mag gasten uitnodigen en zij sturen een host die met de ingrediënten en wat kennis langskomt.

img_8515

Omdat we graag de limieten opzoeken hebben we mensen uitgenodigd tot we aan 10 personen zaten. Na enkele telefoontjes heen en weer met Hellofresh was het gepland. Zo dacht ik toch. Even leek het op de avond zelf mis te gaan. 10 minuten voor dat de host van Hellofresh moest aankomen zag ik in de spambox van mijn mail een mailtje eerder op de week waar ze gevraagd hadden een laatste keer te bevestigen. OH NEE! Snel even bellen naar de klantendienst. Ze konden me niet meteen een antwoord geven en gingen me terug bellen. Terwijl ik de host vijf minuten later aan het verwelkomen was kreeg ik telefoon dat er zeker iemand komt 🙂 .

Erik was onze host. Een joviale man die zelf voor de eerste keer een dergelijke avond moest hosten. Hij vertelde ons dat het de bedoeling was onze eigen maaltijd (drie verschillende gerechten) te bereiden. Voor de ene al leuker dan de andere gok ik! Ook kregen wij als gastheer en gastvrouw enkele attenties en was er nog een cadeau voor een van de gasten later op de avond. Leuk! Niet veel later waren we aan het snijden, hakken, raspen en noem maar op. Dan mocht het puzzelen beginnen wie wat wanneer op het vuur ging zetten.

img_5262

Eens dat klaar was zijn we gezellig samen aan tafel gaan zitten en beginnen proeven! Er was vis, vlees en vegetarisch. Op heel de avond hebben we niemand horen klagen dat er iets niet lekker was. Ons had het in ieder geval gesmaakt! Na ons eten een beetje laten te hebben zakken is Erik van wal gestoken met een kleine quiz over eten. De winnaar kreeg het geschenkje, een mooi setje spatels  van Hellofresh.

img_1568

img_3032

img_1343

Als afsluiter had ik overdag al een klein dessertje voorzien, kaneelkoeken! Ja, daar komt die zwakte voor Denemarken weer boven! Uiteindelijk hebben we veel gelachen, lekker gegeten, genoten van een glas wijn en veel vrienden op bezoek gehad! Daar alleen al zou je het voor doen!img_1819

2 gedachtes over “Hellofresh Dinnerparty!

    1. Dat was het leuke er aan. Je hoefde absoluut niet de handigste in de keuken te zijn om dit leuk te vinden. En als je net handiger in de keuken was dan je zelf dacht, merk je het ook 🙂 .

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.