Agony of choice

Vliegen? Rijden? Niet gaan? Elke vakantie opnieuw stellen we onszelf deze vragen. Een ding ligt wel een beetje vast, we gaan niet skiën. Geen idee waarom, het doet ons gewoon niets. En om nu zoveel geld uit te gaan geven aan iets wat je niet eens graag doet is al helemaal te gek. img_1248

Er komt weer een schoolvakantie aan. Dan komt de reismicrobe weer opzetten hier bij ons in huis. Al is dat nogal snel hier. Tom Waes moet op tv of Instagram nog maar zijn hoofd eens laten zien in een of ander vreemd land en de goesting om te vertrekken is er al.

Elke keer die krokusvakantie er begint aan te komen blijken we ook weer vergeten te zijn hoe dit een trieste periode is op het gebied van klimaat in België. Het duurt nog even tegen dat de warmte komt. De leuke winterperiode is ook al voorbij. Naar de zon dan maar? Dat zou je toch denken. Maar in het verleden hebben we de warmte eigenlijk niet opgezocht in de krokusvakantie. En meestal uiteindelijk niet gegaan. Om dan in de paasvakantie iets te boeken en te plannen voor de zomer.

Dan komt die vraag weer. Vliegen, rijden of gewoon niet gaan. Toch maar eens opzoeken wat de opties zijn. Even wat googlen later vond ik toch Berlijn, vlucht + verblijf voor 4 nachten aan €430 voor ons zessen. Heel goedkoop. Maar omdat we verwend zijn op het gebied van prijzen twijfelen we nog. Dan ook eens nakijken of er toch niet nog eens een tripje naar Denemarken in zit. Dat was na even opzoekwerk toch al snel een €500 voor verblijf. Tel daar toch nog wat brandstofkosten bij en we zijn meteen een pak duurder dan de trip naar Berlijn. De laatste optie is, het geld dat we nu zouden uitgeven opzij zetten voor de reis van de zomer of het einde van het jaar. Maar als ik daar aan denk zijn we daar ook weer aan het twijfelen over wat we gaan doen en hoelang en met wat.

For now, we remain undecided.

4 gedachtes over “Agony of choice

    1. Hier is het ook een zeer welgekomen afwisseling. Ook altijd genieten om zo van huis te zijn samen met de kinderen. Of het nu ver of dichtbij, lang of kort is. Het maakt niet uit.

      Like

    1. Absoluut niet zelfs. Het is alleen een plaats waar we graag op terugvallen voor wat comfortzone gevoel. Wat welkom is soms aangezien we voor de rest er heel graag uitstappen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.