Huiswerk ≠ thuiswerk

Veel huiswerk krijgen de jongens hier eigenlijk niet. Ze krijgen het vooral mee op de dagen dat er rondgereden wordt voor hobby’s. Dus ofwel wordt het huiswerk nog redelijk laat op de avond thuis gedaan, ofwel lossen we het anders op. Dan kiezen wij voor dat tweede.

Zo bijvoorbeeld tijdens de zwemlessen. Wanneer Vince, Jake en Matthew hun beste beentje voor aan het zetten zijn tijdens hun lessen, kan William zich bezig houden met het maken van het huiswerk. Veel gemakkelijker dan thuis. De andere drie zijn er niet om hem lastig te vallen en over het algemeen is er altijd wel een tafeltje waar je rustig zit. Zelf heb je ook geen dozijn dingen die je afleiden waardoor je makkelijker met de volle 100% kan helpen als ze een vraag hebben.

img_3610

Ondertussen moeten ze geen huiswerk meer maken laat op de avond en heb ik kunnen genieten van een lekkere Latté.

4 gedachtes over “Huiswerk ≠ thuiswerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.