(Techno)stress voor Kurt!.. of was het nu Rik?

Gisteren zijn Vicky en ik nog eens naar een comedy-show geweest. “Technostress” van Henk Rijckaert. Bij de aankondiging van deze show zijn we meteen gaan zien welke zaal het interessantste was. Zonder nadenken tickets op de eerste rij gekocht in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Ik doe het niet bij elke stand-up comedian, zo vooraan gaan zitten. Dat doe ik wel alleen bij shows waar ik het gevoel heb dat het een extra dimensie zal geven. Dat er met mij gelachen zal worden maakt gewoon dat ik de extra dimensie ben! Geen probleem mee, ik zal er zelfs graag in meegaan!

IMG_3574.JPG

De vorige twee shows van Henk Rijckaert, “Zwerm” en “De Fun, De Hits” heb ik jammer genoeg niet in het echt kunnen zien. Wel op tv. Ik heb me er een kriek mee gelachen! Dus wou ik nu heel graag snel een plaatsje in de agenda maken ervoor. Door de aanwezigheid van Henk Rijckaert op Instagram en Twitter wist ik al een beetje wat ik kon verwachten van bepaalde dingen. Uiteindelijk was dit geen domper, eerder een teaser. En dan denk ik aan die vest in de achtergrond van het decor!

De show kwam vlot op gang, jammer genoeg voor een niet uitverkochte zaal. Niet dat je dat kon merken aan het gelach. Het publiek was, inclusief wijzelf meteen mee dankzij het Ritsalarm (waar hij schatrijk van zal worden)! Het eiland is je gegund Henk! Over heel de show heb ik geen moment van verveling gekend. Behalve dan mijn moment van onoplettendheid waar ik “de eifeltoren” riep wanneer hij doelde op de Mona Lisa, woeps! Ik ben niet de persoon die stilzit tijdens zo’n show. Als je op de eerste rij zit, maakt het natuurlijk wel een easy target van jezelf. Zo werd gisteren bewezen! De keren dat ik aangesproken ben door Henk kon ik niet meer tellen op het einde van de show. In het begin met mijn eigen naam, Rik. Na verloop van tijd werd het dankzij een van zijn mopjes “Kurt”. Maar gaandeweg vergat hij wel eens Kurt te zeggen en glipte er een Rik tussenin (ik had je wel door Henk 😉 ).

output

Misschien zeg ik wel anders binnen een maand, kwestie dat ik toch wel betrokken werd in de show, maar dit was naar mijn mening zijn beste show tot nu toe! Ik kan iedereen alleen maar aanraden eens te gaan kijken! –> Website Henk Rijckaert (we worden hier voor alle duidelijkheid niet voor gesponsord)

Ohja, de mooie follow-up van Henk de dag na de show is anders ook wel leuk…

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.