Jeugdboekenmaand

Nog enkele dagen en dan start de jeugdboekenmaand. Ik ben helemaal verzot op kinderboekjes, zelfs nog meer dan de jongens misschien.

We trekken bij regelmaat dan ook naar de bib voor een verse voorraad boekjes. Ook onze eigen boekenkast telt al een respectabel aantal boekjes. Helaas kosten die leuke-spannende-kleurrijke boekjes vaak ook een aardige cent. Koopjes en aanbiedingen in de gaten houden is dus de boodschap. Gisteren reden we naar een stockverkoop. Dat is altijd wat afwachten of het de moeite gaat zijn. Het was 60km rijden, dus we reden wat met een bang hartje. Stel dat het tegenviel? Gelukkig was onze vrees ongegrond. Alhoewel dat ook niet goed is voor de portemonnee, want we hadden redelijk wat mee.

img_7142

Voor € 70 hadden we een hele stapel mee. o.a. alle Nederlandstalige Harry Potter boeken. William wil deze graag gaan lezen. Momenteel is hij nog in de ban van de GVR. Vince daarentegen doet tegenwoordig niks liever dan moppenboekjes lezen. Als dat hem motiveert om te lezen, dan ben ik graag publiek.

Maar wat mijn persoonlijke favoriet is, dat is het posterboek van Where is Waldo? We kaderden 3 posters in om de speelkamer op te vrolijken. De andere posters uit het boek krijgen waarschijnlijk ook nog een plaatsje.

img_3626

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.