Kringloopschatten

Bijna een week na de teleurstelling van de retrodag nog eens snel langs de kringloopwinkel gegaan. De verwachtingen waren zeer laag. Nochtans was het volgens wat we op Instagram hadden zien passeren her en der wel de moeite. Hier was het drummen om bij openingstijd binnen te geraken om vervolgens een mager en duur aanbod te aanschouwen.

Groot was onze verbazing toen we vandaag wel heel wat retroschatten zagen staan. Waren ze die vorige week vergeten uitstallen?

Ons oog viel als eerste op een prachtige retro FP garage, in de doos dan nog wel! Helaas volgde meteen de ontnuchtering bij het zien van de prijs. € 45!

IMG_9051

Gelukkig stond er ook nog (een nog oudere!) garage zonder doos voor € 7,5. De jongens blij met hun nieuwe garage voor de speelgoedautootjes en mijn hart maakt telkens een sprongetje bij het zien van de retroschat.

IMG_5435

Wel zo jammer dat er met de garage-in-de-doos waarschijnlijk nooit meer gespeeld zal worden. Ik vermoed dat deze ooit gekocht wordt door een opkoper, die het vervolgens voor een nog duurdere prijs zal doorverkopen. Jammer! En naar mijn idee niet waar de kringwinkel voor staat. De idee van de kringwinkel is voor mij: af en toe eens binnenlopen, fijne ontdekkingen doen en ondertussen een bijdrage leveren aan tewerkstelling.

Buiten de garage-zonder-doos namen we ook nog 4 oxo mokken mee en een dokter bibber spel. Dat ontbrak nog in onze spelletjeskast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.