Babybump Update #36weken

Ondertussen vliegen de weken verder voorbij. Alles staat intussen klaar voor de komst van de baby. Het énige wat nog moet gebeuren is het vullen van de suikerboondoosjes. Dat doen we pas op de laatste moment zodat ze lekker vers blijven. Het meubeltje waarin we ze tentoon stellen is intussen ook afgewerkt door Rik. Verder staat ook echt alles klaar: park check! Commode check! Opgemaakt bedje check! Alle kleertjes en dekentjes gewassen check! Wandelwagen opgemaakt check! Zelfs de eerste luiertjes liggen al klaar in de commode.

De jongens wachten ongeduldig af. Voor mij daarentegen mag het allemaal nog een tijdje duren. Als deze baby de trend van de grote broers volgt dan is hij ten laatste binnen 2 weken al geboren. Voor mij hoeft het nog niet zo’n vaart te lopen, ik geniet nog te veel van die laatste weken zwanger-zijn. Niet dat ik geen kwaaltjes heb. Schoenen aandoen wordt wat moeilijker, en iets elegant vinden om aan te doen is al helemaal een opdracht geworden, maar dat neem ik er allemaal maar al te graag bij.

IMG_6193

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.