Suikerbonen

Voor zover ik kan probeer ik de regel make before buy te volgen. Is het niet voor het plezier van het maken dan is het wel voor de voldoening van geen geld weg te gooien aan iets onorigineel.

Toen we op zoek gingen naar een manier om de suikerbonen tentoon te zetten, toen kon ik me niet ontdoen van de gedachte dat die meubeltjes die je er voor vindt in de winkels, dat die zeer duur geprijsd staan. En vooral, ze leken me heel makkelijk in elkaar gestoken.

Zelf iets bedenken dus! Een houten constructie was zowat het enige dat vastlag. Gewoon omdat het een makkelijk product is om met te werken. We waren toevallig in de Ikea toen ik houten bakjes zag die ze daar verkopen. Een stuk of drie gekocht en aan de slag gegaan. Ik heb ze in elkaar gezet en meteen ook een kleurtje gegeven. Oranje en groen. Volledig in het thema dat we voor ogen hadden. Dan aan elkaar bevestigd op een naar ons gevoel leuke manier. Daarna nog wat plankjes die ik liggen had op maat gezaagd om wat extra plaats te hebben.

Lewis was in ieder geval al onder de indruk!

IMG_7305

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.