Stop de tijd!

Afgelopen week was waarschijnlijk de snelste uit mijn leven. De dagen waren voornamelijk gevuld met heerlijk genieten van kleine Lewis en ons gezin. Samen knuffelen, de grote broers trots zien glunderen, schattige babygeluidjes,… Zelfs de vele nachtvoedingen kunnen me niet van mijn roze wolk halen. De tijd gaat zo ontzettend snel dat ik op een pauzeknop zou willen duwen om nog meer uren in een dag te kunnen genieten van dat kleinste wonder van ons. Genieten jullie mee van de babyspam?

Webp.net-gifmaker

Een gedachte over “Stop de tijd!

  1. Dag Rik en mevrouw Rik (Vicky), een HELE dikke proficiat met de geboorte van jullie vijfde zo(o)n(n)(e)tje ;-).? Het ziet er een prachtig baasje uit. Heel erg goed gedaan! Geniet van elk moment want zoals jullie weten gaat het zo snel, en voor je het weet heb je een kleuter in huis. Vele lieve groeten, Jessica Morias – coach VDAB Heist od Berg

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.