Zondag op Hobbeldonk

Op vaderdag wakker worden van de zonen die je knuffelen en bestoken met knutselwerken, wie zou dat niet leuk kunnen vinden? Met veel trots leggen ze allemaal uit wat ze gemaakt hebben en geven ze de vele cadeautjes af. Maar het leukst van al was het uitgebreide ontbijt op bed!

Gisteren was hier zo’n dag dat we op voorhand niet goed wisten wat te doen. In dat geval gaan we al snel naar de Averegten.  Maar omdat Lewis niet bepaald fan te noemen is van in de wandelwagen te liggen, is het een korte wandeling geworden in combinatie met de andere vier zonen te laten spelen op het Hobbeldonk speelgebied.

Toch altijd eerst goede afspraken maken met de jongens.. “Altijd meteen komen als je ons hoort roepen en nooit met iemand vreemd meegaan” om maar een voorbeeld te noemen. Tussen het meespelen in zat ik rustig met Vicky en Lewis op een bankje aan de kant.

De jongens zijn enorm fan van deze water-speelberg. De grote waterpomp hadden we nog maar net ontdekt. Mooi om zien hoe ze samenwerkten om een dam aan te leggen. Hun karaktereigenschappen komen zo enorm naar voren. William neemt meteen de leidersrol op zich, terwijl Vince het creatieve voor zijn rekening neemt.

IMG_9487

Onderweg terug naar huis hebben we het niet kunnen laten nog een Frozen Yoghurt te gaan eten in Heist-op-den-Berg. Na zeer lang twijfelen van de jongens over welke topping ze nu willen (om dan uiteindelijk altijd snoepjes te kiezen 😉 ) Lekker genoten van de froyo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.