Eigen tuin: saaie tuin

Een zondag met goed, nee zalig weer en jongens die zeggen dat ze zich vervelen “omdat er thuis niks te doen is”. Ze vergeten altijd al het speelgoed en de tuin die ze ter beschikking hebben. Zelf te moe om dingen te zoeken die ze kunnen doen zijn we naar een klein speeltuintje in de buurt gegaan. We zaten er op één kindje met zijn grootouders na helemaal alleen. We hadden nochtans verwacht dat het heel druk zou zijn.

FullSizeRender 7

FullSizeRender 8

De drinkbussen die we meehadden waar zeer nuttig! De zonnecréme ook! De jongens hun wildebrasserij uit hun systeem laten spelen zodat we daarna nog een rustige zondagnamiddag tegemoet konden gaan! Win-Win!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.