De langste dag!

Eindelijk! We zijn dan toch eindelijk aan die 21 juni geraakt. Bij de kortste dag leek het nog een eeuwigheid van ons af. We krijgen er nu meteen tropisch weer bij, gratis en voor niks. Daardoor zijn de avonden nog meer genieten! Vorig jaar hadden we grijs en bewolkt weer op deze dag. Echt balen was dat!

Want genieten doen we echt wel van die langere dagen. Zelfs al zorgt het ervoor dat de jongens niet zo makkelijk gaan slapen. Het lange licht gecombineerd met het warme weer zorgt zelfs een beetje voor een klein vakantiegevoel. Moesten we ooit veel geld winnen zouden we waarschijnlijk ergens noorderlijker zitten met deze dagen.

Voor we het weten is het augustus en schrik je weeral van hoe snel het donker is. Geniet van deze dagen! Ze zijn sneller voorbij dan je zou willen.

IMG_3957

Een gedachte over “De langste dag!

  1. Er zijn ook mensen die uitkijken naar de kortste dag, ik bijvoorbeeld. Omdat ik nooit een zomermens geweest ben, als kind was ik al gek op koude winters en lange donkere dagen.
    Ik slaap héél slecht in de zomermaanden, veel hoofpijn, maar goed, ik ben blij voor jullie dat de langste dag weer in aantocht is. Ben je in juni dan ook blij voor mij dat ik ga uit kijken naar de kortste dag ?
    Groetjes….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.