1 maand geen frisdrank challenge

Ik beken, ik drink eigenlijk te veel frisdrank. Niet dat ik sloten drink, maar toch, te veel eigenlijk om echt gezond te zijn. Het gevaar schuilt vooral in die halve liter flesjes die koel staan in de winkel. Zeker met het weer van afgelopen weken was dat te gemakkelijk. De supermarkt? Nog snel een flesje drinken nemen aan de kassa. Zelfs in onze favoriete babywinkel staat een koelkast met flesjes aan de kassa. Of bij de frietjes of pizza, nog zo’n boosdoener. Dat vraagt gewoon om een groot glas frisdrank.

De jongens mochten lang geen frisdrank drinken. Stilaan werd de sociale druk te groot en zo sloop frisdrank ook hun leven binnen. We maakten de afspraak dat ze enkel in het weekend een glas limonade mogen. Cola blijft nog wel steeds een no-go! Tijd om ook even streng te zijn voor mezelf.

Nu die laatste 5Kg aan mijn heupen blijven plakken lijkt het me de ideale moment om de challenge met mezelf aan te gaan en cold turkey een maand lang dat suikerrijke goedje te laten staan. Ik ben benieuwd of ik het volhou en wat het met mijn lichaam zal doen.

2 gedachtes over “1 maand geen frisdrank challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.