Druilerige 1 juli

Eerste dag van de vakantie en een hele dag regen. Maar misschien mogen wij niet klagen. De mensen in Werchter moeten er in staan. Wij kunnen kiezen voor een activiteit binnen.

De makkelijkste binnenactiviteit is de bioscoop. Maar dan moet er nog een leuke film zijn. Met Verschrikkelijke Ikke 3 was die er zeker. We hadden nog bonnen van Kinepolis liggen, dus ben ik met de vier oudste zonen maar naar Antwerpen gegaan. Bij het begin van de vakantie mag er al eens gezondigd worden. Om die reden zijn we op William zijn verzoek naar Burger King gegaan. Niet dat hij graag de hamburgers eet. Neen, hij wil er op reis ook steeds gaan eten voor de frietjes. Want die kan je nergens anders vinden?? 🙂 Voor mezelf was het vooral leuk omdat je er Cola vanille kan drinken (want ik doe niet mee met Vicky’s maand zonder frisdrank).

IMG_4778

IMG_6915

Daarna de essentie, de film! De jongens keken ernaar uit. Snel nog even wat popcorn halen. In de rij om te betalen roept Matthew plots, “Papa! Ik ben vergeten te zeggen dat ik van je hou!” SMELT! Enkele complimenten van de mama’s in de buurt later gingen we naar de zaal. De minions film was een beetje een teleurstelling naar mijn mening. Dus zelf was ik blij nog eens de gele wezentjes in de Dispicable Me context te zien. Misschien was dat ook meteen de reden waarom ik deze film de beste van de drie vind. Er was geen moment dat de jongens zich verveeld hebben. Integendeel. En somehow doen de films in deze reeks iets met kinderen. Ze leefden mee in het verhaal en waren superblij dat ze de film gezien hebben!

IMG_8191

3 gedachtes over “Druilerige 1 juli

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.