Refried beans

Ik was zoieso al fan van bonen, i.t.t. mijn huisgenoten die de peulvruchten vaak links laten liggen. Bonen zijn voedzaam, veelzijdig en goedkoop. Toen ik hoorde dat er een Taco Bell opende in Eindhoven die voor elk menu een vegetarisch alternatief bied in de vorm van refried beans dacht ik meteen: “Dat moet ik geprobeerd hebben.” Eigenlijk hoopte ik stiekem dat dat keihard ging tegenvallen, want naar een fastfoodrestaurant gaan is allesbehalve hip, en waarschijnlijk ook niet de gezondste hap die je je gezin kan voorschotelen. Maar we gingen nu toch naar Eindhoven, broeken shoppen voor de jongens. Deze week verdween er weer een broek in de vuilbak wegens enorme scheur, en een andere is er ook bijna klaar voor. Tja, jongens hé!

Maar Taco bell viel dus keigoed mee, en nu ga ik natuurlijk willen teruggaan. Refried beans, wat is dat nu eigenlijk? Een soort van gekruide bonenpuree. Ik probeerde de crunchwrap. Zalig! De frietjes die erbij hoorden waren niet alleen lekker gekruid, maar ook overgoten met kaas (sorry vegans!) en zure room. Zure room op frietjes, waarom was ik daar nog nooit opgekomen? Echt de moeite om te proberen!

img_2241.jpg

IMG_0948

Eindelijk eens een fastfoodketen waar er meer te eten valt dan lauwe frietjes. Ik had oprecht het gevoel gegeten te hebben. Geen haute cuisine, dat nu ook weer niet. Een mens kan niet alles willen voor € 7p.p. hé.

IMG_3392

Ohja, voor degenen die nieuwsgierig zijn: Het is gelukt om me aan de frisdrank challenge te houden. Ik bestelde braaf bruis water. Niet dat het niet moeilijk was. Een beker limonade zou ongetwijfeld zo goed gesmaakt hebben, maar ik heb eraan weerstaan.

2 gedachtes over “Refried beans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.