Run, Jake, Run!

100% kans op neerslag. Dat was de voorspelling voor 19u gisteren. Gelukkig zit het KMI er wel eens naast. Om dat uur moesten de jongens beginnen aan hun kids run. Jake en Matthew voor de eerste keer!

FullSizeRender

Ondanks de voorspellingen zijn we toch naar Tessenderlo gereden. Snel ingeschreven en klaargemaakt om te lopen. Tegen deze tijd waren de voorspellingen helemaal omgeslagen en kwam de zon er zelfs wat door. Voor het geval dat, hadden we wel een plan B waar we binnen konden zitten. Mezelf ineens ook ingeschreven voor de 10km die een uurtje na de kids run was. De start en finish liggen bij dit event op twee verschillende plaatsen. Dus nog even moeten haasten om op tijd te zijn. De jongens heel blij dat de figuren van Verschrikkelijke Ikke er rondliepen. Daardoor waren Jake en Matthew al helemaal psyched nog voor ze aan konden sluiten in de rij.

De oudste twee gingen meer naar voor omdat ze veel sneller lopen dan Jake en Matthew, waarmee ik ging meelopen. Eenmaal vertrokken kon het niet snel genoeg gaan voor Matthew. Jake was een heel ander verhaal. Zo’n 200m was geen probleem. De 800m die volgde was een en al Jake aansporen toch iets meer moeite te doen. Wanneer we aankwamen aan de finish was hij wel super trots!

Zoals altijd was het finish gebied ingericht met springkasteel en dergelijke. Zo hadden de jongens dus een bezigheid terwijl Vicky zich met Lewis bezig kon houden. Snel even ons picknickdeken gehaald en opengegooid. Geen jongens die zich verveelde dus!

IMG_2354

Een kleine 55 minuten later kwam ik aan en was het tijd om naar huis te gaan om de jongens veel te laat, maar wel trots in bed te leggen.

IMG_2366

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.