Cars 3

Eind vorige week was het eindelijk zover. Na lang uitkijken kwam die derde Cars in avant-premiere uit. De eerste keer dat de jongens daar reclame van zagen waren ze al verkocht. Ook toen er nog geen sprake was van die derde film lieten ze zich door iedereen wijsmaken dat er al een derde film was. Om maar duidelijk te maken, de Cars reeks is een succes hier.

Vorige zondag gingen we naar UGC in Mechelen. Want zo heet die nu. Voor de jongens blijft het wel de Utopolis. Het was de vier oudste zonen en ikzelf. Mama bleef thuis met Lewis. Met zo’n bende zie ik altijd dat ik goed op tijd ben zodat ik goede plaatsen heb waar ze al eens zot kunnen doen. Liefst van al een rij met een gangpad voor, zonder helemaal vooraan te zijn. Jammer genoeg denken er zo wel meerdere mensen over. Tegen dat we in de zaal waren was die rij al bijna helemaal bezet. Alleen aan de uiterste kant waren er nog meerdere plaatsen. Ideaal dus. Maar terwijl we er naartoe stapte gingen drie mensen nog snel van de achterste rij tot die rij. Daardoor waren er vier plaatsen vrij, drie bezet en dan nog één vrij. Dus ik vraag vriendelijk of de drie personen één zitje kunnen opschuiven. Dat was zonder de papa in het gezelschap gerekend. Ik werd gediend met, “Want er is niet genoeg plaats in de zaal za!” Een avant-premiere van Cars 3 op een namiddag in het weekend, wat denken jullie?

IMG_6616

Ons plaats ingenomen en genoten van een film die me aangenaam verraste voor een derde in een reeks te zijn. Het viel me in de film vooral op hoe ze proberen minder een geslachtsrol aan te meten bij de nieuwe personages. Wat een goeie zaak is! Ondanks dat de film een beetje aan de lange kant was waren de jongens heel tevreden. Ze vinden hem zelfs beter dan Verschrikkelijke Ikke 3 !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.