Week 4

Een overzichtje van onze vakantie uitstappen zodat we hopelijk op het einde van de zomer kunnen terugkijken op een rijk gevulde vakantie.

 

We hadden een ziekenboeg deze week. Eerst werden Vince en William getroffen door een zware verkoudheid en daarna was Rik aan de beurt. Helaas geen uitstapjes of andere lange uitjes dus deze week.

 

Maandag

Ziekenboeg dus naar de dokter en lekker binnenblijven de rest van de dag. Dat is gelukkig geen straf. De jongens hebben een speelkamer waar er genoeg te doen is om zich te amuseren.

Dinsdag

Home cinema. Het hoeft niet altijd in de bioscoop zelf te zijn. Soms is het ook gezellig om het heel donker te maken in de living, wat popcorn en chips erbij en een film die we nog niet of al lang niet meer gezien hebben. Meer moet dat soms niet zijn.

Woensdag

Een wandeling in het bos met als afsluiter de speeltuin.

Donderdag

Pannenkoeken eten, buiten spelen en trampoline springen. Vince zijn moestuin kende een mooie start. Helaas zorgde de hagel van vorige week ervoor dat de courgetteplanten het hard te verduren kregen. Hopelijk redden ze het nog, maar voorlopig is de oogst miniem.

Vrijdag

We ruimden de garage op en deden een tripje naar het containerpark. Tijdens de zwangerschap slipte te garage helemaal vol met dozen vol kledij, babyspullen, etc… Hoog tijd om alles netjes te sorteren en het overbodige weg te brengen.

Zaterdag

Thuisblijfdagje. Rik nam de tuin deze week stevig onder handen. Zelfs het onkruid onder de trampoline werd minitieus weggeplukt.

Zondag

Op zondag trokken we met vrienden naar het Vinne. We maakten een stevige wandeling en ontdekten dat je er zelfs kan paalkamperen. We zouden toch eens moeten investeren in een tent. De jongens zouden dat waarschijnlijk enorm tof vinden. We sloten de uitstap af met de speeltuin.

SONY DSC

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.